Un camió trenca la barrera del pas a nivell de l’estació

2024-04-09T11:00:43+01:0009/04/2024|

#endirecteCalellaCOM Una de les barreres del pas a nivell de l’estació ha estat temporalment trencada aquest matí. Un camió hi ha topat cap a dos quarts d’onze sense arribar a desencaixar-la del tot, però la tanca s’ha desprès en el moment de baixar pel pas d’un tren.

La barrera ha estat només mitja hora trencada; els operaris d’Adif l’han reparat sense que calgués interrompre la circulació. Els trens que han passat durant aquest marge de temps havien de disminuir la velocitat, sent un punt en el que ja van lents per la seva naturalesa de pas a nivell pel qual creuen molts vianants.

No és la primera vegada que un vehicle trenca les barreres; l’any 2020, va ser també un camió el que es va endur per davant les dues tanques en veure’s al mig quan van començar a baixar.

Comparteix el contingut!

Go to Top