L’agència calellenca Viatges Tauro, organitzadora del Canta al Mar, gestionarà l’Oktoberfest

  • És l’única empresa que s’ha presentat al concurs públic que ha obert l’Ajuntament després que l’antic organitzador, W2M, optés per canviar Calella per Santa Susanna

  • Viatges Tauro ja té vinculació amb un altre esdeveniment musical a la ciutat, ja que gestiona el festival Canta al Mar des de fa 10 anys

La música en viu és un dels atractius de l'Oktoberfest. (Foto: CalellaCOM)

2024-04-10T18:13:12+01:0010/04/2024|

L’Oktoberfest de Calella ja té nou organitzador: serà l’agència calellenca Viatges Tauro qui n’assumirà la gestió. A falta dels darrers tràmits burocràtics perquè sigui definitiu, l’agència de viatges és l’única empresa que s’ha presentat al concurs públic que va engegar l’Ajuntament quan l’antic organitzador, W2M, va decidir deixar la ciutat i fer el salt a Santa Susanna.

Viatges Tauro ja té experiència en l’organització d’esdeveniments musicals a Calella. Juntament amb Interkultur, són els responsables del festival coral Canta al Mar des de fa 10 anys. Comparteix amb la festa de la cervesa la particularitat de portar a Calella bandes musicals que mostren el folklore dels països d’on provenen.

Novetats

El canvi d’organitzador comportarà novetats a l’Oktoberfest. Una d’elles és que l’agència de viatges proposa crear el premi del públic per implicar tant als calellencs com als turistes en l’esdeveniment. També plantegen instal·lar un punt lila als voltants de l’envelat i sumar bandes musicals nacionals durant el cap de setmana, per complementar les internacionals.

A més de les cercaviles, la programació que presenta l’agència inclou actuacions a les places, concerts a les residències gent gran i tallers musicals a les escoles. També proposa un gran concert de bandes i desenvolupar paquets turístics en col·laboració amb touroperadors i altres agències europees per atraure els grups.

Últims tràmits

L’Ajuntament desembutxacarà 43.560 euros el primer any per contractar a l’agència l’organització de l’Oktoberfest, fregant els 45 mil euros d’aportació directa que havia posat com a màxim, que se sumaran als beneficis del “lloguer” dels estands de restauració. Per la seva banda, l’empresa preveu subcontractar aspectes com la carpa, la neteja, el so, l’ambulància i la seguretat per valor d’uns 27.500 euros. El plec de clàusules preveu la possibilitat de prorrogar el contracte fins a 3 anys més, malgrat l’aportació municipal anirà disminuint un 25% cada any.

Per tal que es faci efectiu, Viatges Tauro ha d’entregar la documentació que li requereix l’Ajuntament.

Comparteix el contingut!

Go to Top