Miquel del Roig, Pelukass i DJ Roger Freedom actuaran al 65è aniversari del Cau

2024-04-12T12:37:22+01:0012/04/2024|

#sortimdecasaCalella L’Agrupament Escolta Montnegre celebra aquest dissabte el seu 65è aniversari. Ho farà amb els concerts de Miquel del Roig, Pelukass i DJ Roger Freedom, a més d’una cercavila amb una xaranga per començar la festa, oberta a tothom estigui o no vinculat al Cau.

La cercavila arrencarà a les 19h de la plaça de l’Església. La xaranga, amb els Diables Folls de Palafolls, va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius Joves d’aquest any.

La festa es traslladarà a la Fàbrica Llobet-Guri on hi haurà sopar i concerts. L’entrada és gratuïta per veure les actuacions a partir de les 23h, però el sopar té un preu de 10 euros pels adults i 6 euros pels infants; els tiquets es venen a les botigues calellenques El Pedacet i Can Roger.

Comparteix el contingut!

Go to Top