Una avaria al carrer Bruguera afecta el subministrament d’aigua

2024-04-18T11:37:07+01:0018/04/2024|

#endirecteCalellaCOM Una avaria a la xarxa d’aigua ha deixat sense aigua una cinquantena d’abonats. La fuita s’ha produït a l’alçada del carrer Bruguera 236, però tampoc tenen subministrament els veïns de les zones més pròximes, com el carrer Costa i Fornaguera i Indústria.

Gestaigua, l’empresa mixta de l’aigua de Calella, han traslladat diversos operaris per solucionar el problema. La previsió es tenir reparada l’avaria i que el subministrament d’aigua es recuperi aquesta tarda.

Els treballadors han d’aixecar el paviment per localitzar la fuita, que ja ha suposat algun mal de cap pels veins del carrer, que han hagut de netejar els desperfectes provocats per l’aigua. El tram del carrer Bruguera entre Costa i Fornaguera i Indústria està tallat al trànsit.

Comparteix el contingut!

Go to Top