“Saben aquell”, la pel·lícula sobre l‘humorista Eugenio d’aquest dijous al Cicle Gaudí

2024-04-24T18:56:06+01:0024/04/2024|

#sortimdecasaCalella L’actor malgratenc David Verdaguer es posa a la pell d’Eugenio, un dels humoristes catalans més coneguts, a la pel·lícula que es projecta aquesta setmana en el marc del Cicle Gaudí.

Verdaguer ha estat guardonat amb el Goya i el Gaudí a millor actor protagonista per la seva interpretació del còmic underground caracteritzat per les ulleres, la cigarreta i la camisa negra que comença tots els seus acudits amb el “Saben aquell…”. De fet, el llargmetratge va rebre un total de 7 Premis Gaudí, també el de millor protagonista femenina per Carolina Yuste, i 11 nominacions als Goya.

Dirigida per David Trueba, el film es pot veure aquest dijous a les 21h a l’Auditori de Can Saleta. L’entrada té un preu de 4,5 euros, 3,5 pels jubilats i 3 amb el Carnet Jove. Les entrades es poden comprar el mateix dia a taquilla.

Comparteix el contingut!

Go to Top