L’episodi de pluja d’aquest dilluns deixa més de 46 mm d’aigua a Calella

  • Una pluja molt benvinguda ha descarregat sense parar durant tot el dia refrescant l’ambient

2024-04-29T20:20:26+01:0029/04/2024|

Aquest mes d’abril està ajudant a recuperar les conques internes gràcies a una pluja molt benvinguda. L’episodi d’aquest dilluns ha deixat a Calella 46,2 mm d’aigua, segons els registres de l’estació meteorològica que el Consell Comarcal del Maresme té ubicada a Calella, a prop de la zona del Far. Una pluja que també ha anat molt bé per remullar el pulmó verd de la ciutat, el Parc Dalmau.

Aquesta vegada, a més, les precipitacions han estat regulars i constants, a diferència del temporal de finals de març que va afectar especialment al mar i va endur-se part de la platja. Tot i així, durant aquesta tarda ha estat activat l’avís per intensitat de pluja al Maresme per part del Servei Meteorològic de Catalunya. Segons el Meteocat, avui ha estat el dia més plujós al conjunt del país des de novembre de 2021.

Les pluges generalitzades estan servint per augmentar el volum dels embassaments i les conques internes, que havien arribat a mínims històrics a causa de la sequera i donant un respir. A dia d’avui, estan al 18.17%, segons les dades de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Aquesta nit de dilluns a dimarts, podria tornar a ploure, però tot apunta que el cel aguantarà demà dimarts i també dimecres, tot i no arribar encara a una estabilitat.

Comparteix el contingut!

Go to Top