Vandalitzen la Font dels Lleons del Parc Dalmau un any després de ser restaurada

Han fet pintades a diferents llocs de la font

2024-05-10T11:35:39+01:0010/05/2024|

Un dels espais més emblemàtics del Parc Dalmau, la Font dels Lleons, ha estat vandalitzat. L’han pintat amb grafits a les parets i al terra, només un any després d’haver estat restaurada. “Tard o d’hora havia de passar que uns indesitjables guixessin la font”, denuncien els Amics del Parc Dalmau, l’entitat de voluntaris que té cura del pulmó verd de la ciutat.

A diferència dels grafits d’altres llocs de la ciutat, la majoria de les pintades són punts i ratlles sense cap sentit. Fins i tot s’han trobat un full de paper pintat, com si s’hagués assajat prèviament, el que fa pensar que els autors són gent molt jove. A les parets si que hi ha alguna paraula que podria ser una signatura, com es veu en altres punts de la ciutat o als trens.

Els vàndals han deixat un full on han assajat les pintades

La Font dels Lleons es va restaurar entre finals del 2022 i principis de l’any passat, netejant la ceràmica i renovant les parts malmeses. Aquesta tasca de restauració, que va tenir un cost de 18 mil euros a les arques públiques, ha quedat ara vandalitzat.

Comparteix el contingut!

Go to Top