“Un amor”, la pel·lícula d’Isabel Coixet, aquest dijous al Cicle Gaudí

2024-05-21T19:55:56+01:0021/05/2024|

#sortimdecasaCalella La pel·lícula que es projecta aquest dijous a la Sala Mozart en el marc del Cicle Gaudí és “Un amor”, el premiat film d’Isabel Coixet amb Laia Costa i Hovik Keuchkerian.

El llargmetratge ha estat guardonat amb el Gaudí a millor guió adaptat -està basat en la novel·la homònima de l’escriptora Sara Mesa-, el premi Platino del Cine Iberoamericano a millor actriu per Laia Costa i dos premis del Festival de San Sebastián: el de millor interpretació de repartiment per Hovik Keuchkerian i el Feroz Zinemaldia.

El film narra la història de la Nat, una dona de trenta anys que, amb la voluntat de fugir de la ciutat, troba refugi en el petit poble de l’Escapa, a l’Espanya rural més profunda. Instal·lada en una casa rústica i mig en runes, i acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta reconstruir la seva vida, al mateix temps que s’enfronta a l’hostilitat del propietari de la llar i a la desconfiança dels habitants del poble. A partir d’una inquietant proposta sexual del seu veí, la Nat es veurà trasbalsada i immersa en una passió devoradora i obsessiva que posarà en qüestió el tipus de dona que creu ser.

La pel·lícula es podrà veure el dijous a les 21h a la Sala Mozart. L’entrada té un preu de 4,5 euros, 3,5 euros pels jubilats i 3 amb el Carnet Jove.

Comparteix el contingut!

Go to Top