Espai d’esperit crític a la biblioteca de Poblenou per debatre la reacció davant de fets traumàtics

2024-05-23T12:14:02+01:0023/05/2024|

#sortimdecasaPoblenou La biblioteca de Poblenou ha creat un espai d’esperit crític on debatre sobre diferents aspectes. Demà divendres es fa la primera trobada, on es parlarà sobre com reaccionem davant de fets traumàtics amb el professor i filòsof Josep Maria Cardó.

El punt de partida del debat és “La societat de la neu”, el llibre i la pel·lícula que narra la història real del tràgic accident aeri on els jugadors d’un equip de rugby uruguaià han de recórrer a mesures extremes per sobreviure després que l’avió s’estavelli als Andes. El film ha estat un dels més reconeguts dels darrers mesos, premiat amb 12 premis Goya i arribant als Oscar.

L’activitat es realitzarà a les 19:30h d’aquest divendres i és gratuïta, però cal inscripció prèvia trucant al 93 766 20 16, enviant un correu a b.pineda.p@diba.cat o de forma presencial a la biblioteca.

Comparteix el contingut!

Go to Top