La licitació del bar del Parc Dalmau queda deserta per segona vegada

  • Les condicions que l’Ajuntament proposa per externalitzar la gestió d’un bar al Parc Dalmau continuen sense convèncer

  • El govern no té intenció de tornar a convocar el concurs públic per posar en marxa el bar a curt termini

Estava previst ubicar el bar al costat del pavelló. (Foto: CalellaCOM)

2024-06-07T12:13:58+01:0007/06/2024|

El Parc Dalmau continuarà sense bar, pel moment. La licitació ha quedat deserta per segona vegada, constatant que les condicions que planteja l’Ajuntament per externalitzar la gestió d’un establiment de begudes i menjar continuen sense convèncer tot i haver ampliat la concessió de 4 a 10 anys.

A principis d’any, el consistori va obrir un primer concurs públic al qual no es va presentar cap empresa. El mateix final ha tingut el segon intent, que millorava lleugerament les condicions augmentant el termini de temps de la concessió per donar temps a recuperar la inversió inicial que cal fer, tenint en compte que el lloguer del mòdul, la pavimentació del terreny i la instal·lació del subministrament d’aigua i de l’enllumenat va a càrrec de l’empresa adjudicatària. El segon plec de condicions també contemplava augmentar l’espai d’ocupació del mòdul, però no el nombre de taules i cadires.

El portaveu de Calella en Comú Podem, Sebastià Tejada, ha demanat en el ple d’aquest dijous un “espai de reflexió” per tal de “dissenyar unes condicions i objectius que estiguin d’acord amb el potencial del Parc” de forma conjunta entre tots els grups municipals. Un prec al qual el govern no va donar resposta ni es va pronunciar en sessió plenària sobre si té la intenció de tornar a treure la licitació fent noves modificacions o si desisteix. De fet, fonts municipals han confirmat a CalellaCOM que el govern no té intenció de tornar a convocar el concurs públic a curt termini, però que no ho descarten en un futur, un cop s’hagin fet altres actuacions com la renovació dels jocs infantils. Tot i que també existeix la possibilitat de gestionar el bar de forma interna, contractant directament el personal, aquesta opció no s’ha contemplat.

En ser el Parc Dalmau un espai de titularitat municipal, és l’Ajuntament qui marca les condicions en les quals es gestiona el bar. Així, els plecs de clàusules estipulaven la forma com s’havia d’explotar, definint qüestions com l’horari o les restriccions en l’oferta de menjar i beguda.

Comparteix el contingut!

Go to Top