El CAP de Calella no tindrà reforç de personal sanitari aquest estiu

  • Salut incorporarà 138 professionals als CAP dels municipis costaners, entre ells Pineda, Canet, Malgrat, Blanes i Lloret, però obvia Calella

2024-06-14T19:00:05+01:0014/06/2024|

Calella queda fora dels plans de reforç del Departament de Salut per aquest estiu. La regió sanitària de Girona sumarà 138 professionals als CAP dels municipis costaners, però Calella no serà un d’ells perquè la plantilla ja té “dotació suficient”. No obstant, els professionals sanitaris s’han manifestat en múltiples ocasions en els darrers anys per la gran càrrega de feina que suporten i per la manca de personal.

On si hi haurà reforços serà a altres centres d’atenció primària de l’Alt Maresme com Pineda, Canet i Malgrat, així com a d’altres municipis turístics de les comarques gironines com Blanes, Lloret o Tossa. Seran 37 professionals de medicina, 40 d’infermeria i 36 administratius.

En referència als hospitals, es tancaran entre 14 i 105 llits a la regió sanitària. El Departament de Salut ha anunciat que mantindrà entre un 90,4% i un 98,7% dels llits oberts al llarg de l’estiu, en funció de la quinzena del mes.

Comparteix el contingut!

Go to Top