Entra en vigor la zona blava d’estiu incorporant el nou tram cobert de la Riera Capaspre

  • Aquest dissabte, 15 de juny, ha començat la zona blava d’estiu, que també suma una part del carrer Hortalans i el carrer Benavente

  • També s’ha posat en marxa una zona verda d’estiu a l’àrea turística, al voltant de la piscina

2024-06-15T18:39:44+01:0015/06/2024|

El període gratuït del nou tram cobert de la Riera Capaspre ha acabat. Aquest dissabte, 15 de juny, ha entrat en vigor la zona blava d’estiu, que incorpora les places d’aquest tram i del superior, fent de pagament la riera entre la N-II i el carrer Benavente. Aquest mateix carrer Benavente també s’ha pintat de color blau, igual que el tram d’Hortalans entre la riera i el carrer Tramuntana. En rosa, els carrers on s’aplicarà la zona blava

Aquestes zones s’aniran activant progressivament en ser de nova adscripció a la zona blava, però segons Gestvia estaran funcionant completament durant la primera quinzena de juliol. Cal treure tiquet cada dia entre les 9h i les 22h; un abonament diari té un cost de 6,40 euros.

Nova zona verda d’estiu al voltant de la piscina

També entra en funcionament la nova zona verda d’estiu a la zona turística, als carrers pròxims a la piscina. S’hi inclouen els carrers Turisme i Diputació entre Gaudí i Valldenguli, Gaudí, Russinyol i el Rierany de Valldenguli entre Turisme i el Passeig de les Roques. En taronja, els carrers on s’aplicarà la zona verda d’estiu.

En ser zona verda, els residents no han de pagar ni treure tiquet, però per les persones que no estiguin empadronades a Calella ni tinguin el vehicle inscrit a la ciutat hauran de pagar per estacionar cada dia també de 9h a 22h. En aquest cas, però, el tiquet diari de 24h no serveix sinó que s’aplica la mateixa tarifa que a la resta de la ciutat.

Tant en la blava com la verda d’estiu, l’inici és el 15 de juny i acaba el 15 de setembre.

Altres zones blaves i de llarga estada d’estiu

Altres carrers en els quals cal treure tiquet són Valldebanador, Montnegre, Ramon i Cajal, Joan Maragall i el lateral nord de la N-II entre la Riera Capaspre i Montnegre, tots ells a la zona turisme nord. També a la zona turisme sud hi ha carrers on entra en funcionament la zona blava d’estiu, que són Turisme, Diputació, del Mar, Montserrat, Passeig de les Roques i la N-II al lateral sud, entre la Riera Capaspre i el Carrer del Mar. També als Toyca cal abonar l’estacionament.

Cal anar en compte a l’hora de treure el tiquet i no equivocar-se, ja que es tracta de la zona blava “d’estiu” i no és vàlid el mateix que a la resta de la ciutat. Aparcar-hi tot el dia val 6,40 euros. També difereixen les hores i els dies: mentre que al centre de Calella els diumenges i festius no cal pagar, de 13h a 16h és gratuït i acaba a les 20h, a la d’estiu és ininterrompuda fins les 22h i també s’ha d’abonar l’estacionament els diumenges i festius.

També hi ha dues àrees que s’anomenen llarga estada d’estiu, que són l’aparcament de les Palmeres, al costat del cementiri vell, i el Passeig de les Roques a tocar de la piscina. En aquest cas, els abonaments diaris tenen un preu de 3,20 euros i estan operatius de 9h a 20h.

A l’hora de treure el tiquet es pot fer als parquímetres o a través de l’app Aparcare.

Comparteix el contingut!

Go to Top