10 motius per votar al PSC

2023-05-23T18:39:23+01:0023/05/2023|

El Partit Socialista de Catalunya presenta un programa electoral per Calella basat en sis eixos: treball i economia; urbanisme i mobilitat; sostenibilitat, manteniment i millora; esport, cultura, educació i lleure; serveis a les persones; i seguretat. Et desgranem els 10 ítems principals que plantegen.

  1. La mesura estrella dels socialistes és la remodelació de la confluència entre el carrer Sant Joan i la N-II, abastant l’actual pàrquing del mercat i el propi edifici del mercat municipal. Plantegen crear una plaça amb porxada amb aparcament en alçada, de 3 plantes, al damunt. A la plaça, ara sota cobert, volen mantenir el mercat dels dissabtes, mentre que el mercat municipal el volen convertir en un centre cívic.
  2. Un dels aspectes en els quals vol incidir el PSC és en l’augment de zones d’ombra als carrers, passejos i espais públics, fins i tot a la platja, plantant arbres que serveixin com a refugi climàtic.
  3. També volen endurir la regulació de bicicletes i patinets, estiguin o no motoritzats, amb una ordenança que estableixi la prohibició “absoluta” de circular per les voreres i zones de vianants, a més de la creació d’un registre de vehicles.
  4. El PSC vol crear una nova regidoria enfocada a complir l’Agenda 2030, que treballi de forma transversal els objectius de desenvolupament sostenible, amb mesures com promoure la implantació de punts de càrrega per vehicles elèctrics.
  5. Una altra nova regidora que volen desenvolupar els socialistes és la de Gent Gran, deslligada de Serveis Socials, a la qual volen dotar de pressupost per atendre les necessitats del col·lectiu. També plantegen crear l’Observatori de la Gent Gran perquè analitzi aquesta franja d’edat.
  6. El PSC exigirà a la Generalitat que executi el nou enllaç amb l’autopista, però considera que la millor opció és la que preveu el POUM entre la sortida de l’autopista actual i la Riera Capaspre, enlloc de la nova sortida directa per la Riera que plantejava la Generalitat en els seus estudis.
  7. També proposen remodelar la zona del passeig entre la Casa dels Pescadors i el cementiri construint un nou passeig amb arbres que facin ombra a mode de pèrgoles naturals, traslladant els equipaments i vestidors del Camp de Mar a la zona actualment en desús al darrera de la porteria més pròxima al Water Sports Centre i al Club Nàutic.
  8. Els socialistes volen fomentar l’emancipació dels joves ampliant les subvencions municipals i ampliant l’oferta d’habitatges amb lloguers assequibles.
  9. Una de les propostes culturals que porten al seu programa és la de crear punts d’intercanvi de productes culturals, com llibres o material audiovisual, a diferents llocs de la ciutat.
  10. També creuen necessari potenciar l’ús del Museu del Turisme augmentant les activitats i posant a disposició de les entitats la sala polivalent.

Bonus: El rei Alfons XIII va concedir el títol de ciutat a Calella l’any 1925. Malgrat encara queden dos anys, els socialistes ja tenen els ulls posats en aquesta efemèride i volen crear un comitè per preparar la celebració.

El nom complet amb el qual et trobaràs la candidatura a les paperetes el 28 de maig és Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés. Aquests són els seus integrants:

  1. Cindy Rando Radaelli
  2. Soufian Laroussi Akhrif Ben Ziane
  3. Eva Cuadros Arasa
  4. Maria Dolores Ortiz Torres
  5. Pere Tarrés Benet
  6. Maria González Mora
  7. Angel Vela García
  8. Úrsula Álvarez Villa
  9. Josep Mª García Ortiz
  10. Carla Mena García
  11. Koutayel Boiro Balde
  12. Pilar Guitart Casanovas
  13. Joan Torrent Beltran
  14. Sabrina Priscila Laguna Martínez
  15. Manuel Martín Fernández
  16. Gisela Reina Salazar
  17. Marouan Laroussi Akhrif Ben Ziane

Comparteix el contingut!

Go to Top