Coneix els guanyadors dels 37 Jocs Florals de Calella

2019-04-01T11:40:36+01:0031/03/2019|

L’església de l’Escola Pia de Calella s’ha engalanat per acollir la celebració dels Jocs Florals de Calella, els premis literaris que entreguen anualment els Amics de la Poesia. El secretari dels premis i president de l’entitat, Josep Miracle, ha anunciat els guanyadors dels diversos premis:

 

 

Aprofitant l’escenari, els Amics de la Poesia han fet un reconeixement als 200 anys de l’Escola Pia a la nostra ciutat, alabant l’esforç i els valors dels seus mestres i professors i agraint a la institució la seva tasca en nom de tots els alumnes que hi ha estudiat i que continuen omplint les seves aules a dia d’avui.

L’últim dels reconeixements ha estat pel 50è aniversari del Grup Pa, Vi i Moltó. El president dels Amics de la Poesia, Josep Miracle, ha dedicat un sonet a l’entitat, a més d’anunciar que està en construcció un capgròs inspirat en el president del Grup, Jaume Pruna.

L’editora i filòloga calellenca, Anna Grau, ha estat l’encarregada de fer el discurs de Mantenidora, en el que ha encoratjat al públic a llegir poesia, especialment d’autors locals com Concepció Organ i Maria Cardona. Ha subratllat que la poesia és sinònim de llibertat, tot recordant les paraules del president d’Òmnium Cultural, empresonat de forma preventiva i immers en el judici als membres del procés independentista: “No podran empresonaran les idees, no podran empresonar les paraules”. Al principi de l’acte, els Amics de la Poesia han fet una ofrena d’un centre de flors de color groc com a mostra de suport als líders socials i polítics independentistes empresonats i a l’exili.

Recupera la gala dels XXXVII Jocs Florals de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top