La bossa metàl·lica del projecte artístic del carrer Església pateix actes vandàlics

Des del passat divendres, quan es va descobrir el nou mural del carrer Església, ha patit dos actes vandàlics. Tots dos al mateix element: a les nanses de la bossa metàl·lica col·locada sobre un dels bancs.

Tot ha començat amb un debat a les xarxes socials. Alguns veïns de Calella han publicat fotografies on es podia comprovar que la bossa metàl·lica amb el logotip de Calella Centre Comercial no hi era, amb la conseqüent resposta dels ciutadans que hi passaven i veien que la bossa si que hi era.

La bossa de l’escultura no ha estat sobre el banc durant unes hores.

Aquest diumenge la bossa hi és de nou, però amb una subtil diferència: les nanses. I és que a l’escultura inaugurada divendres, la bossa tenia unes nanses primes que han estat arrancades. Les han tornat a col·locar, però més gruixudes. Aquest reforç, però, no ha impedit que les tornessin a trencar.

Aquest projecte artístic ha estat realitzat per l’Escola d’Art Pigment i ha tingut un pressupost de 6.068,15 euros. Consta del mural, on es pot llegir “Calella, la millor botiga del Maresme”, i la part escultòrica, que inclou les bosses en relleu anunciant productes i la bossa metàl·lica. Els bancs han estat pintats de colors, com també han fet altres ciutats com a mostra de suport al col·lectiu LGTBI.

2019-04-14T18:30:27+01:00 14/04/2019 | 11:58|Categories: Noticies|
X