La Fundació Vicente Ferrer celebra 50 anys a l’Índia

2019-09-08T19:18:56+01:0008/09/2019|

  • El restaurant El Galliner ha preparat un Sopar Solidari per homenatjar el 50è aniversari de la Fundació i recaptar diners per construir una casa per a una família necessitada.

La Fundació Vicente Ferrer celebra mig segle lluitant contra la pobresa a l’Índia amb un Sopar Solidari, organitzat pel restaurant El Galliner. L’objectiu és recaptar diners per construir una casa per a una família sense recursos i en risc d’exclusió social al sud de l’Índia. A més d’El Galliner, també hi col·laboraran el fotògraf calellenc Quim Botey i la seva família i l’Ajuntament de Calella. Hi serà present el Director de programes de la Fundació a l’Índia, Moncho Ferrer, fill dels fundadors Vicenç i Anna Ferrer.

El sopar serà aquest divendres 13 de setembre a les 21h, entre els carrers Església i Sagnier. El menú consisteix en amanida, pa amb tomàquet i botifarra, gelat i beguda. El preu és de 15 euros. Per a reservar els tiquets, cal adreçar-se o trucar per telèfon al restaurant.

Al mes de juny d’aquest any es van complir 10 anys de la mort de Vicenç Ferrer. Una persona a la qual Calella li va retre homenatge anomenant-lo fill predilecte de la ciutat i posant-li el seu nom a una plaça. CALELLA COMUNICACIÓ va tenir una conversa amb el Director General de la Fundació, el calellenc Jordi Folgado, nebot de Vicenç Ferrer, per aquesta efemèride.

Comparteix el contingut!

Go to Top