La Fundació Vicente Ferrer celebra 50 anys a l’Índia

  • El restaurant El Galliner ha preparat un Sopar Solidari per homenatjar el 50è aniversari de la Fundació i recaptar diners per construir una casa per a una família necessitada.

La Fundació Vicente Ferrer celebra mig segle lluitant contra la pobresa a l’Índia amb un Sopar Solidari, organitzat pel restaurant El Galliner. L’objectiu és recaptar diners per construir una casa per a una família sense recursos i en risc d’exclusió social al sud de l’Índia. A més d’El Galliner, també hi col·laboraran el fotògraf calellenc Quim Botey i la seva família i l’Ajuntament de Calella. Hi serà present el Director de programes de la Fundació a l’Índia, Moncho Ferrer, fill dels fundadors Vicenç i Anna Ferrer.

El sopar serà aquest divendres 13 de setembre a les 21h, entre els carrers Església i Sagnier. El menú consisteix en amanida, pa amb tomàquet i botifarra, gelat i beguda. El preu és de 15 euros. Per a reservar els tiquets, cal adreçar-se o trucar per telèfon al restaurant.

Al mes de juny d’aquest any es van complir 10 anys de la mort de Vicenç Ferrer. Una persona a la qual Calella li va retre homenatge anomenant-lo fill predilecte de la ciutat i posant-li el seu nom a una plaça. CALELLA COMUNICACIÓ va tenir una conversa amb el Director General de la Fundació, el calellenc Jordi Folgado, nebot de Vicenç Ferrer, per aquesta efemèride.

2019-09-08T19:18:56+01:00 08/09/2019 | 18:55|Categories: Noticies|
X