El rober de Càritas obre una secció dedicada als nadons

  • El rober és la principal font de finançament de Càritas. Els diners que es recapten serveixen per cobrir una part de les despeses de l’economat, col·laborar amb el menjador social i amb la resta de programes de l’entitat. Molts calellencs l’utilitzen, però durant l’estiu, també hi van molts turistes.

Des de fa un mes, la botiga Segonamà ha obert a la primera planta una secció dedicada a les coses de nadó, com cotxets, bressols i joguines. Està situada a una habitació que abans feia de magatzem, però degut a la gran quantitat de productes de nadó que reben, han decidit exposar-ho per tal que la gent pugui veure’ls i comprar-los. La roba, tant per als més petits com per als més grans, està, com sempre, a la planta baixa, al xamfrà del carrer Raval amb el carrer Església. També hi ha productes per la llar com llençols i mantes.

Pel rober hi passa molta gent al llarg del dia. Calellencs, gent de les poblacions veïnes i, a l’estiu, també turistes. Tot i que aquí no està molt estesa, a altres països hi ha molta cultura de roba de segona mà o vintage. Gràcies a la quantitat de gent que dona els seus productes i a la gent que els compra, el rober és la principal font de finançament de Càritas. Hi passen unes 2.700 persones l’any i es venen uns 6.000 kg de roba.

Amb els diners que treuen de la venda dels productes, poden col·laborar econòmicament amb el menjador social de Poblenou i amb els diversos programes d’acompanyament a gent gran que té l’entitat.

2019-09-13T11:46:58+01:00 13/09/2019 | 11:44|Categories: Noticies|
X