Un individu atraca la gasolinera Cepsa de Poblenou tapat amb una màscara de pallasso

El personal de la benzinera Cepsa, situada a peu de la N-II a Poblenou, es va endur un bon ensurt quan una persona va atracar-los apuntant amb un arma. No li podien veure la cara: com passa a les pel·lícules, la portava tapada amb una màscara de pallasso. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per aclarir els fets i trobar al responsable, la benzinera és plena de càmeres de seguretat. No s’ha fet pública la quantitat de diners que es va emportar de la caixa.

Aquest atracament no és l’únic que ha tingut lloc durant les últimes setmanes a Calella, però si que ha estat l’únic, que se sàpiga, que s’ha fet durant el dia i intimidant al personal de l’establiment.

Fa un parell de dies, van entrar a Can Salom per la porta del carrer Bruguera, la que dóna a l’escenari i al pati de butaques. Van travessar tota la sala fins arribar al bar a través de la cuina i van obrir les màquines escurabutxaques, emportant-se els diners que contenia. Es tracta d’un robatori similar al que van patir al bar Sonsonete, on també es van emportar els diners de les màquines escurabutxaques i el tabac. Creuen que no eren professionals i que deurien sortir corrents, perquè es van deixar diners allà i un rellotge de mà. La policia científica s’ha endut les proves per determinar qui n’és l’autor.

La porta per la qual van entrar era nova: l’havien canviat feia dues setmanes després d’un altre robatori. Els lladres que van entrar a Can Salom fa quinze dies, van desactivar l’alarma del bar. En aquesta última ocasió van tallar la connexió a Internet. El Bar col·locarà una alarma de nou i ara caldrà que l’Ajuntament faci el mateix amb la zona del cinema ja que n’és el propietari.

Un mes enrere també van robar al restaurant La llar de foc. Els lladres van entrar per una porta lateral de ferro on hi ha les màquines de refrigeració i es van emportar la carn que hi havia a les neveres i les ampolles de licor més cares. El restaurant de la llar de foc no té màquines escurabutxaques.

Al darrer ple, celebrat aquest dijous, el regidor de Ciutadans, Guillermo Gomis, va posar de relleu la inseguretat que pateixen els veïns i va preguntar a l’equip de govern si eren conscients de l’augment de robatoris i d’actes incívics a la nostra ciutat. Per això, va demanar al govern més policia patrullant pels carrers. El regidor de seguretat, Josep Torres, va assegurar que Calella es troba per sota de les dades del Maresme en quan a robatoris i robatoris amb força.

Per altra banda, el ple va aprovar una moció que presentava Junts per Calella en contra de la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga als Mossos d’Esquadra a vigilar, de forma permanent, les seus judicials. Aquesta decisió fa que dos agents dels Mossos de la nostra zona hagin d’estar permanentment a les portes dels jutjats d’Arenys i que hi hagi menys efectius a la nostra ciutat.

Fins i tot, en alguna ocasió aquest estiu, no hi havia prou efectius dels Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, els Mossos posaven en coneixement de les Policies Locals que no podien disposar del seu reforç per garantir correctament la seguretat nocturna.

2019-10-05T09:38:44+01:00 05/10/2019 | 09:33|Categories: Noticies|
X