La mega-inversió de La Muntanyeta continua en marxa

2020-06-10T16:24:37+01:0010/06/2020|

A principis d’any coneixíem les intencions del govern de la ciutat de fer una mega-inversió d’1,3 milions d’euros a la Zona Esportiva municipal de La Muntanyeta, consistent en la renovació del paviment de les pistes d’atletisme i el canvi de gespa natural per gespa artificial.

Aquest procés administratiu per a buscar una empresa que pugui executar l’obra es va iniciar al mes de febrer amb una reserva econòmica més baixa, al voltant del milió d’euros. De moment quedaria per fer la reforma dels vestidors per tal d’adaptar-los a les normatives actuals del futbol, la instal·lació de les plaques fotovoltaiques, el sistema d’aerotèrmia per refrigerar les instal·lacions i la il·luminació LED.

El procés de licitació es va haver de suspendre a causa de l’Estat d’Alarma i la suspensió dels terminis administratius. Ara s’han tornat a obrir de nou i es disposa fins aquest divendres dia 12 de juny per presentar la proposta econòmica. Sembla que hi ha empreses interessades ja que han exposat dubtes sobre el projecte i el plec de clàusules.

L’execució del projecte està en mans de l’Ajuntament, que podria no adjudicar-lo finalment al·legant causes econòmiques de força major. Està previst que la mesa de contractació es reuneixi a finals d’aquest mes de juny o a principis de juliol per valorar les ofertes econòmiques. Això faria que hi hagués empresa adjudicatària a finals de juliol.

Les obres havien de començar aquest mes de juny; ara porten un retard de 3 mesos. Estava previst que duressin 4 mesos i afectessin el mínim possible a les entitats esportives de la ciutat, però ara no està clar quan podran començar.

Comparteix el contingut!

Go to Top