L’Ajuntament inicia la redacció del projecte de centre cívic a Can Saula

L’edifici de Can Saula està ubicat al número 148 del carrer Església

2020-12-12T19:10:38+01:0012/12/2020|

Així consta a l’expedient que ha aprovat el Govern municipal. Es tracta d’un procediment negociat sense publicitat per import de 13.915 euros que consisteix en la redacció del projecte de centre cívic ubicat al carrer Església número 148, Can Saula.

El projecte de Can Saula naixia com un anunci del Govern municipal de la creació d’un centre cívic. Si bé, després de veure que no tenia prou suports dels grups municipals per poder assegurar tirar endavant el projecte, el Govern va renegociar amb la propietat de l’edifici un canvi en les condicions de cessió: en comptes de ser cessió temporal seria cessió definitiva. De la negociació en naixia un nou concepte: la pinacoteca d’artistes calellencs, una idea d’Esquerra Republicana. Els comuns hi valoraven una casa museu.

L’empresa encarregada de la redacció del projecte és l’estudi calellenc d’arquitectura i urbanisme Bestard y Barbé SLP. L’empresa, amb 14 anys d’experiència, és especialitzada en reforma d’habitatges, edificis plurifamiliars i reformes de restauració i comerç. Van realitzar, també, el projecte de reforma i rehabilitació de l’edifici del Teatre Municipal de Palafolls.

Bastard y Barbé SLP va ser fundada per l’arquitecte Salvador d’Horta Barbé i Missé, que actualment també és conseller de l’empresa pública municipal Gestvia, proposat per Junts per Calella. L’arquitecte anava de número nou a la llista de Junts per Calella encapçalada per l’alcaldessa actual, Montserrat Candini.

Comparteix el contingut!

Go to Top