L’Hospital de Calella recupera l’activitat quirúrgica pel descens de casos de COVID-19

2021-02-20T10:11:02+01:00 20/02/2021|

El centre sanitari calellenc torna a operar amb normalitat. La millora de les dades epidemiològiques propiciada per un descens dels casos de coronavirus ha portat a l’Hospital a reprendre l’activitat quirúrgica als 5 quiròfans dels que disposa. Ara caldrà tornar a programar totes les operacions que no s’han portat a terme durant aquest mes.

A mitjans de gener, l’Hospital va decidir ajornar les intervencions que no eren urgents i que necessitaven un ingrés per tal d’alliberar llits per l’increment de pacients covid. De fet, ha estat la onada que ha provocat més casos, superant la vuitantena. Actualment, hi ha ingressats menys de la meitat, 37 pacients.

Sí es va seguir portant a terme les intervencions quirúrgiques oncològiques i l’activitat urgent que no es podia posposar, així com la cirurgia sense ingrés.

No és la primera vegada que l’Hospital pren aquesta decisió. Els quiròfans han estat tancats en diverses ocasions des de l’inici de la pandèmia per donar prioritat a la urgència que presentaven els pacients amb COVID-19.

X