ENTITATS

La nova junta de l’Agrupació Sardanista de Calella, en clau de dona

2021-03-24T19:48:20+01:00 24/03/2021|

L’Agrupació Sardanista ha renovat la seva junta, que compta amb més dones que mai. A més, també baixa la mitjana d’edat dels seus integrants. La presidència la continua ostentant Queralt Pedemonte, la vicepresidència recau en Antoni Arges, la tresoreria la porta Albert Pedemonte i de la secretaria s’encarrega Míriam Morell, que s’ha incorporat recentment i que ja tenia experiència en aquest àmbit. Fins ara, el secretari era Joan Bachs, que ha hagut de deixar l’entitat per motius laborals.

Com a vocals hi ha Mercè Arnijas, Jordi Estivill, Judit Pedemonte i Mercè Hurtado. Marià Cabutí i Jaume Busquets han hagut de deixar la junta per motius personals.

Les legislatures de la junta de l’Agrupació Sardanista són de cinc anys. Ara es troben just a la meitat, però han hagut de fer canvis perquè han tingut diverses baixes.

L’anterior junta es va afrontar a moments complicats a causa de la pandèmia de la COVID-19. Van decidir canviar el tradicional Aplec per un de virtual i substituir les ballades dels diumenges per concerts de cobla asseguts. L’actual junta haurà de fer front a una disminució de la subvenció municipal i estar atents a les noves restriccions per tal d’adaptar els actes.

Començaran les activitats d’aquest any amb una audició a la plaça de l’Ajuntament amb la cobla Ciutat de Terrassa. Serà diumenge 4 d’abril a les 12h.

X