Veïns de La Bruna organitzen una manifestació per reclamar més seguretat

Policia Local i Mossos en una actuació a La Bruna

  • Farts de la inseguretat i la delinqüència, alguns veïns s’han organitzat i proposen fer una manifestació l’1 de maig, coincidint amb el dia festiu del treballador.

2021-04-24T18:59:37+01:0024/04/2021|

La manca de seguretat, especialment a la zona de La Bruna, és un problema que preocupa molt als veïns i han decidit manifestar-se. En les últimes setmanes s’han anat organitzant per presentar instàncies a l’Ajuntament i demanar la col·laboració de les poblacions veïnes, però veient que la situació s’allarga de forma indefinida, en una trobada que han celebrat aquest matí de dissabte han decidit anar un pas més enllà i fer una manifestació el pròxim 1 de maig, coincidint amb el dia del treballador, festiu.

Tenen previst que la manifestació arrenqui de la plaça Catalunya i vagi pels carrers de Calella fins a la plaça de l’Ajuntament, on reclamaran més seguretat al Govern. Anteriorment, havien plantejat fer una cassolada, però van rebutjar la idea per considerar que tindria poc impacte.

El clima de mala convivència als voltants de La Bruna a causa d’aldarulls constants, sumat als últims robatoris que hi ha hagut a la ciutat, han incrementat la sensació d’inseguretat de la ciutadania, que exigeix mesures.

A la reunió entre veïns d’aquest matí també ha sorgit la idea de fer patrulles veïnals, malgrat que no s’ha concretat. És una proposta recurrent, tot i que, pel moment, no s’ha portat a terme.

A través de les xarxes socials s’ha convocat la trobada d’aquest matí al monument de la Sardana del passeig Manuel Puigvert. Hi han assistit una trentena de persones.

Els veïns tenen la consigna de trucar al 112 cada vegada que hi hagi aldarulls perquè quedi registrat de forma oficial.

Calella Centre insisteix en la inseguretat

Des de l’Associació de Veïns Calella Centre han intensificat la seva demanda de protecció a l’Ajuntament, especialment per la zona de La Bruna. Consideren que les patrulles veïnals no són necessàries però que caldria augmentar la protecció a través d’un dispositiu permanent de la Policia Local al carrer Diputació -on es troba l’antic hostal ocupat- o, en el seu defecte, que l’Ajuntament hi col·loqui seguretat privada i càmeres de vigilància.

L’associació de veïns constata el malestar de la ciutadania i vol solucions per part del consistori. Asseguren que ajudaran als ciutadans en tot el que necessitin, sempre que estigui dintre de la legalitat i no hi hagi actituds racistes ni xenòfobes.

Comparteix el contingut!

Go to Top