Accident a l’encreuament de la N-II amb el carrer Sant Joan

  • L'ambulància ha atès a la motorista a la mateixa carretera
2021-10-12T20:43:05+01:0012/10/2021|

Un nou accident ha afectat aquest vespre la mobilitat a la carretera. S’ha produït a l’encreuament amb el carrer Sant Joan, al qual un cotxe intentava accedir des del carril a la banda de muntanya. Una moto, que anava en sentit Girona, ha intentat esquivar al vehicle sense haver d’aturar-se, fregant un dels extrems del cotxe i desestabilitzant-se, el que l’ha fet xocar contra un tram de barana que hi ha a la cantonada.

La persona que conduïa la moto ha resultat ferida i ha hagut de ser atesa pels serveis mèdics, però les tres integrants del cotxe no han patit danys. La grua ha retirat la moto de la carretera mentre la Policia Local donava pas alternatiu. La mobilitat s’ha alentit, tot i que no s’han generat retencions importants.

En menys de dos mesos s’han produït tres accidents a la carretera N-II en el que els motoristes han resultat ferits, en menor o major mesura.

Comparteix el contingut!

Go to Top