COVID-19

La COVID-19 està a nivells mínims a Calella

  • Pels carrers de la ciutat es respira la normalitat prepandèmica, només trencada per les mascaretes
2021-10-21T18:28:10+01:0021/10/2021|

La nostra ciutat pràcticament està lliure de coronavirus. L’índex de risc de brot se situa als 17.23 punts, considerat molt baix i pintant Calella de color verd. En l’última setmana s’han diagnosticat només dos casos positius de COVID-19, la mateixa xifra de persones que han ingressat en els darrers dies a l’Hospital de Calella. D’aquesta manera, el centre sanitari torna a tenir pacients covid després d’una setmana a zero.

La taxa de reproducció de l’epidèmia també es manté baixa, a 0,55, fet que indica que no creix. La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 31,46.

Les escoles de Calella estan vivint un curs pràcticament normal, amb molt poca incidència del virus. En aquests moments, només hi ha un alumne confinat per ser positiu a tota la ciutat, però el seu grup no ha hagut de ser aïllat.

La flexibilització de les restriccions no ha tingut, de moment, efectes a Calella, una bona senyal que estan vivint també municipis propers com Sant Pol, Canet o la Vallalta. Pineda de Mar, en canvi, té un risc de rebrot alt de gairebé 190 punts amb 14 casos positius diagnosticats en la darrera setmana.

Comparteix el contingut!

Go to Top