Gestaigua impulsa una campanya per evitar que es llencin objectes als embornals

2022-03-14T16:19:02+01:0014/03/2022|

#Calellaenpositiu “Aquí comença el mar. No hi llencis res!” es pot llegir en una rajola blava col·locada al costat d’alguns embornals del carrer Església. Formen part d’una campanya de sensibilització de Gestaigua, l’empresa municipal de l’aigua, per evitar que es llencin objectes als embornals. L’objectiu és instal·lar-ne 100 arreu de la ciutat.

A través de #laveudeCalella, un seguidor denunciava que llençaven “burilles, restes de menjar i embolcalls (plats també) a l’embornal” del carrer Sant Joan amb Jovara. Tots aquests residus contaminen el mar, ja que la xarxa d’aigües pluvials, d’11 km de llargada, s’aboca al mar.

També hi ha una part de la xarxa de pluvials que s’uneix amb la d’aigües residuals i van a parar a la depuradora, on es tracten abans d’anar, també, al mar.

Comparteix el contingut!

Go to Top