La companyia calellenca Teatre al detall, nominada al Premi Butaca familiar

  • Teatre al detall està nominada al millor espectacle familiar per "La motxilla de l'Ada"

  • L'obra ja va estar guardonada als XXIV Premis de la Crítica d’Arts Escèniques

"La motxilla de l'Ada" ja ha rebut un premi com a millor espectacle familiar. (Foto: Teatre al detall)

2022-10-09T18:55:40+01:0009/10/2022|

Nova alegria per la companyia calellenca Teatre al detall. La seva producció “La motxilla de l’Ada” està nominada als Premis Butaca en la categoria de millor espectacle per a públic familiar, competint amb “Bye, bye, monstre” de Dagoll Dagom i “Dansa per tutti” d’Anexa. La producció ja va estar guardonada com a millor espectacle familiar als Premis de la Crítica d’Arts Escèniques a principis d’any.

Teatre al detall ja es va endur el Butaca familiar l’any 2018, en aquella ocasió per “La nena dels pardals”, on també compartien escenari amb la música en directe del grup La Tresca i la Verdesca. De fet, “La motxilla de l’Ada” és l’últim espectacle d’una sèrie de tres obres musicals dedicades a les “nenes valentes”, que es va iniciar amb l’”Endrapasomnis” i que va continuar amb “La nena dels pardals”, també nominats i premiats en diferents certàmens.

La companyia ha agraït la nominació a través de les xarxes socials, on ha afirmat que “continuem vivint experiències que estan carregant les nostres motxilles de coses molt boniques i ens fa molt felices compartir aquesta nominació́ amb grans espectacles i companyies i també́ amb tot el nostre equip”. Els Premis Butaca són de votació popular, pel que demanen el vot a través de la web del certamen. Els guanyadors es coneixeran a la gala que se celebrarà el 14 de novembre a Premià de Mar.

La història parla sobre la identitat de gènere: la transició de gènere que viu l’Adam per convertir-se en l’Ada. Després de fer el trànsit, ja no porta la motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha ser un nen o nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc. Perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble,…” potser ha de canviar definitivament.

Teatre al detall té previstes funcions de “La motxilla de l’Ada” fins a finals d’any arreu de Catalunya, també al Maresme, i a Mallorca.

Comparteix el contingut!

Go to Top