Les fonts del Parc de les Veles continuen en marxa

2022-10-30T13:54:26+01:0030/10/2022|

#laveudeCalella Una seguidora es pregunta “quin sentit té tenir les fonts del Parc de les Veles obertes ara? Després ens diuen de no malbaratar l’aigua…”. Tot i que les temperatures són inusualment altes per finals d’octubre, fa fred per poder-se banyar, el que suposa una despesa d’aigua.

És irònic que l’Ajuntament faci una exposició de conscienciar sobre l’aigua tenint les fonts del Parc de les Veles obertes tot el dia”, afegeix, en referència a la mostra sobre l’aigua que Gestaigua ha fet col·locar a la plaça de l’Església i que explica que milions de persones no tenen accés a aigua potable i què passarà en un futur amb els recursos hídrics.

A més, Calella està en prealerta per sequera degut a la manca de pluges i la disminució de les reserves d‘aigua dels embassaments. De fet, 300 municipis catalans tenen restriccions en l’ús d’aigua per aquest motiu.

Comparteix el contingut!

Go to Top