El Gran Recapte crida a la solidaritat malgrat la inflació

2022-11-26T11:20:42+01:0026/11/2022|

#endirecteCalellaCOM Quatre supermercats tenen a l’entrada les banyeres preparades perquè la gent doni aliments pel Gran Recapte, la campanya solidària del Banc dels Aliments, i a quatre més hi ha les targetes per fer aportacions econòmiques. Enguany, la iniciativa necessita més que mai la mobilització de la ciutadania contra la pobresa, però el preu a l’alça dels productes estan causant estralls. La inflació provoca que el mateix pressupost que una persona podia destinar anys anteriors a la donació de productes, ara suposi menys unitats.

La jornada d’avui està sent més animada que la d’ahir divendres, quan la tempesta de la tarda va disminuir l’afluència de gent als supermercats i, per tant, també va afectar a la recaptació d’aliments. Avui dissabte, dia en què molts aprofiten per fer la compra setmanal i amb una meteorologia estable, s’espera aconseguir més productes.

Els voluntaris expliquen que l’oli, les conserves o l’arròs són els productes que més es necessiten, així com la llet o els productes per nadons.

Bonàrea, els dos Caprabo i Spar són els supermercats on es poden donar aliments de forma directa als voluntaris del Gran Recapte, mentre que a Bonpreu, Mercadona, Dia i Consum només es poden fer donacions econòmiques.

Comparteix el contingut!

Go to Top