Click Culé munta enguany el pessebre amb més de 100 Playmobil a l’Ajuntament

Jordi Comas està preparant el pessebre amb les figures de Playmobil

  • Un castell i un parc d’atraccions amb nòria i carrusel en moviment acompanyaran l’escena del naixement en format Playmobil. També hi haurà pessebres al Museu Arxiu, a l’església, al Centre Parroquial i al Casal l’Amistat. Pineda aposta també pels Playmobil amb una ruta comercial per guanyar un viatge al parc d’atraccions de la famosa marca de joguines situat a Alemanya.

2022-12-04T10:45:44+01:0004/12/2022|

El calellenc Jordi Comas, conegut a Instagram com a Click Culé, torna a muntar aquest any un pessebre amb peces de Playmobil, igual que va fer l’any passat. Però fa el salt del Centre Parroquial a l’Ajuntament, on disposa del doble d’espai i farà un diorama de 1,80m x 1,60m amb més d’un centenar de figures.

Comas explica que el seu objectiu és que “la canalla s’ho passi bé i fer un pessebre diferents dels tradicionals”, un fet que aconseguirà gràcies a les novetats que incorpora el pessebre d’enguany: un castell, un parc d’atraccions amb una nòria i un carrusel, un poble amb una fira i la tradicional escena del naixement amb el nen Jesús, Maria i Josep. Tot plegat amb il·luminació i moviment que faran que les atraccions girin i captin l’atenció, a més d’altres detalls com el terra nevat.

El pessebre es podrà veure a partir del 17 de desembre a l’Ajuntament, sota el pas que connecta la plaça de l’Ajuntament amb el Passatge de Can Galceran. “Jo crec que agradarà molt, sobretot a la canalla li farà gràcia. I als pares i mares els hi recordarà a la seva infància, quan jugaven amb aquesta joguina que té tants anys i encara està de moda”, comenta Jordi Comas. De fet, el pessebre de l’any passat al Centre Parroquial va ser un dels més visitats de la ciutat.

Més pessebres a diferents punts de Calella

El diorama de Playmobil de l’Ajuntament no serà l’únic de Calella. El mateix dia 17 també es podrà visitar el pessebre del Museu Arxiu realitzat per l’Associació de Pessebristes de Calella, així com el de l’església i el del Centre Parroquial, tots dos fets per Sebastià Carpintero. Al costat del de la parròquia es projectaran fotografies de pessebres de la ciutadania enviades a l’Associació de Pessebristes.

Com és tradicional, també hi haurà l’exposició de pessebres i diorames al Casal l’Amistat, que enguany arriba a la 32a edició.

Els Playmobil envaeixen Pineda

A Pineda de Mar han apostat també per Playmobil, però no pel pessebre, sinó per fer una ruta pel comerç local. Una vuitantena de botigues col·locaran figures relacionades amb la seva activitat comercial als aparadors, algunes petites i d’altres de la mida d’una persona. L’Ajuntament pinedenc ha creat un passaport per tal que el segellin els establiments participants a la ruta i amb 15 segells es participarà en el sorteig d’un viatge al parc d’atraccions de Playmobil que hi ha a Alemanya. La campanya durarà un mes, començant el 6 de desembre i acabant el 6 de gener.

També es podrà veure una exposició d’aquestes característiques figures a l’escola Sant Jordi, on també hi haurà tallers i una fira. Serà entre el 27 de desembre i el 4 de gener.

Comparteix el contingut!

Go to Top