Joan Manel Burdeus, doctor de la Creu Groga, premi a millor especialista en Traumatologia

El doctor Burdeus acompanyat de la Ministra de Sanitat i el conseller de Sanitat de Madrid. (Foto: @creugroga)

  • El doctor Burdeus ha fet una intervenció pionera amb pròtesis fetes a mida pels pacients, ara ha estat reconegut com a Millor especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica. Treballa al Grup Creu Groga, en constant expansió al Maresme i la Selva, on tenen diversos centres mèdics, malgrat falten especialistes d’alguns camps.

2022-12-06T10:22:47+01:0006/12/2022|

El doctor Joan Manel Burdeus, un dels facultatius que treballen a la Creu Groga, ha estat reconegut amb el premi a Millor especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica a la desena edició dels Premis A tu Salud, entregats pel diari La Razón. Es tracta d’un certamen que premia la innovació, l’esforç i la feina dels professionals sanitaris de l’Estat.

El doctor Burdeus és cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor, a més de treballar a la Creu Groga. Una de les seves fites és la implantació de la primera pròtesi Custom Made de maluc, és a dir, creada de forma personalitzada mitjançant la impressió 3D pel pacient, una intervenció pionera.

La Ministra de Sanitat, Carolina Darias, el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, el director de La Razón, Franscisco Marhuenda, i el director adjunt i responsable del suplement A tu Salud, Sergio Alonso, van entregar els guardons.

La Creu Groga, un grup en expansió tot i la manca d’algunes especialitats

El centre mèdic de Calella és el més pròxim pels calellencs, però la Creu Groga és un grup que aglutina diferents centres sanitaris al Maresme i la Selva. L’any 2019 van posar en marxa el Polimèdic Blanes i el 2020 van apostar per l’Hospital Clínic Maresme -antiga Aliança Mataronina- i CGO Mèdic -especialitzat en ginecologia i obstetrícia-, tots dos a Mataró. També tenen acords amb el Centre Mèdic de Mataró i amb la Clínica Corachán de Barcelona, aquest últim pensat especialment pels pacients oncològics. 

La constant expansió del grup Greu Groga fa que tinguin desenes de professionals sanitaris de diversos àmbits, malgrat degut a les darreres adquisicions hi ha hagut treballadors de Mataró que han decidit marxar. La tasca de trobar especialistes no és senzilla, ni per la sanitat pública ni per la privada, i hi ha algunes àrees mèdiques on falten professionals. Això porta a que s’allarguin les llistes d’espera, un fet del qual es queixen els pacients.

Comparteix el contingut!

Go to Top