Ja es poden veure els pessebres i diorames distribuïts per Calella

2022-12-18T19:46:35+01:0018/12/2022|

#sortimdecasaCalella El pessebre és una tradició nadalenca ben arrelada que cada any es pot veure a Calella. Però el tradicional pessebre que es col·locava a l’Ajuntament Vell s’ha multiplicat i ara n’hi ha diversos repartits per la ciutat. El de l’Ajuntament és un dels més originals, fet amb més d’un centenar de figures de Playmobil a càrrec del calellenc Jordi Comas, conegut a Instagram com a Click Culé.

Al Casal l’Amistat s’hi celebra la 32a exposició de pessebres i diorames, on també n’hi ha ben curiosos, com és l’escena del naixement dins del Teatre Orfeó Calellenc o dins d’una nau espacial.

Conviuen amb d’altres més clàssics i també amb unes peces de fusta on, cap als anys 50, es feien passar entre les cases de Calella amb la figura d’una verge a l’interior.

Al Museu Arxiu també hi ha un pessebre fet per l’Associació de Pessebristes de Calella i Sebastià Carpintero n’ha fet dos que se situen a l’església i al Centre Parroquial. Tots ells es podran veure durant el període nadalenc.

Comparteix el contingut!

Go to Top