El tió monumental i el Pare Noel arriben aquest divendres a Calella

2022-12-22T20:37:07+01:0022/12/2022|

#sortimdecasaCalella Aquest divendres a la tarda arriben a Calella dues de les figures nadalenques més esperades pels més petits de casa. Gent de Barri de Pequín porta a la plaça del Bunyol al Pare Noel, on els nens i nenes podran donar-li la carta amb els regals que demanen. Es tracta d’una activitat inclosa dins dels actes de Calella x La Marató: hi haurà un castell inflable i melindros amb xocolata i la recaptació es destinarà a la investigació de les malalties cardiovasculars. Començarà a les 17h.

Una hora més tard els infants podran fer cagar el tió monumental a la plaça de l’Església, una activitat tradicional que organitzava el Grup Pa, Vi i Moltó i que es va perdre amb la dissolució de l’entitat. Dos anys després, els Udols de Foc prenen el relleu modernitzant-lo i incloent nous elements pels nens i nenes que esperen a la cua.

Pels carrers de la ciutat també hi haurà un espectacle dedicat al tió que organitza l’associació de comerciants Calella Centre Comercial.

Comparteix el contingut!

Go to Top