Mor una de les víctimes de l’accident a la sortida de l’autopista

2023-02-08T12:36:06+01:0008/02/2023|

La víctima que havia quedat en estat crític a causa de l’accident de trànsit de dilluns a la nit a la sortida de l’autopista ha mort aquest dimarts. Es tracta d’un professor de l’Institut Joan Coromines de Pineda, de 34 anys i veí de Mataró. L’institut va reunir el claustre de professors d’urgència quan es van assabentar del fatídic succés, que van decidir suspendre les classes que quedaven a la tarda.

La presència d’un senglar a la via va provocar el xoc frontal entre dos vehicles, deixant quatre ferits. La policia no descarta, però, altres hipòtesis. Un d’ells, en estat crític, va ser traslladat a l’Hospital Clínic, on va morir ahir a la tarda. Una altra víctima va quedar ferida greu i dues més en estat menys greu, que continuen ingressats.

Ahir mateix els Mossos d’Esquadra buscaven indicis de la presència de senglars en un dels laterals de la sortida de l’autopista. De fet, per l’autopista hi passaven els cossos de seguretat comprovant que no hi haguessin més senglars. L’Ajuntament de Pineda ha emès un comunicat “donant el condol a la família, amics i a tota la comunitat educativa del municipi”. La regidora de l’Ajuntament de Pineda, Sílvia Biosca, ha anunciat a Ràdio Pineda que demanaran més senyalització i enllumenat en el punt accidentat.

Fa tot just un any es va produir un accident també a la mateixa zona, provocat també per senglars. En l’últim any, aquests mamífers han causat més d’un centenar d’accidents.

Comparteix el contingut!

Go to Top