Can Tivill, el nou projecte de Jordi Estivill mantenint la gastronomia de La Gàbia

  • L’equip de Jordi Estivill ha tornat a obrir portes en només un mes, canviant la ubicació del passeig a la cruïlla entre els carrers Riera i Colom

2023-03-27T08:19:39+01:0027/03/2023|

Les ganes de “continuar servint a la gent de Calella” ha fet que l’equip de Jordi Estivill hagi obert nou restaurant només un mes després que es veiessin obligats a baixar la persiana de La Gàbia. El nou establiment es diu Can Tivill i està situat al xamfrà entre els carrers Riera i Colom, un emplaçament del qual Estivill ha afirmat que “estem molt contents d’estar en aquest lloc, hem trobat una bona cantonada al barri de Pequín i ens han acollit molt bé”. Era una de les opcions que tenien sobre la taula, ja que els propietaris del local li van oferir.

El nou logotip de Can Tivill recupera el trèvol, símbol que va donar nom a l’antiga fonda familiar del carrer Amadeu. Tot i que canvien de nom i d’ubicació, el menjar és el mateix que a La Gàbia: una oferta de peix, marisc i arrossos amb la que porten anys treballant i que els ha convertit en un referent en la restauració calellenca.

Can Tivill ha obert portes oferint des de l’esmorzar fins al sopar, amb una inauguració que va omplir el restaurant i amb la música jazz que els ha acompanyat en els últims anys.

Tot i que la nova ubicació se situa a prop de la zona turística, Jordi Estivill assegura que “els turistes seran molt benvinguts, però sobretot ens centrarem en la gent de Calella”. Un nou restaurant que obre portes tot i que dona la sensació que mai ha arribat a marxar.

Comparteix el contingut!

Go to Top