Neix a Calella un nou tipus de turisme sostenible: el regeneratiu

2023-04-26T18:32:51+01:0026/04/2023|

#Calellaenpositiu Un grup de 46 joves neerlandesos han iniciat un nou tipus de turisme a Calella, anomenat regeneratiu. Es tracta d’un turisme conscient, sostenible i empàtic amb el medi ambient, que té la intenció de millorar l’estat natural d’alguna zona, deixant-la millor de com l’han trobat. Fa un pas més per contrarestar l’impacte negatiu del turisme en el territori d’acollida.

La cinquantena de joves dels Països Baixos han estat recollint la brossa que han trobat fent un recorregut pel Torrent de les Basses, sota del Far, fins Les Torretes. D’aquesta forma, la seva visita ha contribuït a regenerar l’entorn, d’aquí el nom de turisme regeneratiu.

A alguns països es té molt present aquest tipus de turisme perquè es mesura l’èxit del sector mitjançant la felicitat dels residents i si es veuen “envaïts” pels turisme. Centenars d’organitzacions, institucions i empreses d’arreu del moment s’han adherit a la coalició “El futur del turisme”, la qual fomenta 13 principis per guiar la indústria turística cap a una posició més regenerativa.

Comparteix el contingut!

Go to Top