Uns 250 alumnes calellencs recullen residus llençats al medi natural de la ciutat

2024-05-04T08:40:12+01:0003/05/2024|

#Calellaenpositiu Els tres centres educatius públics de la ciutat i un dels concertats han participat en una acció de sensibilització recollint els residus llençats a l’entorn natural de Calella.

Uns 250 alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla, La Minerva, El Far i el Freta s’han sumat al “Let’s clean up Europe!”, un moviment de neteja del medi natural que es realitza arreu d’Europa per conscienciar sobre la quantitat de deixalles que es llencen de manera indiscriminada a zones com els boscos, les platges o les lleres dels rius.

Aquest matí, els estudiants han netejat diferents punts de la ciutat, com el Pati de l’Ós, les Torretes, el Far, el Torrent del Raig, la zona de l’antic Salicrú, els voltants de l’Institut i la platja, equipats amb grans bosses de residus.

Aquesta iniciativa es repeteix anualment per sensibilitzar a la població. De fet, alguns dels objectes abocats il·legalment que han recollit els alumnes resulten impactants per les seves dimensions, com un caminador de nadons, a més de desenes de deixalles com embolcalls de menjar i ampolles, fins i tot de vidre, les quals suposen un risc important de provocar incendis.

La campanya tindrà lloc entre el 10 i el 12 de maig, amb centenars d’accions previstes arreu de Catalunya, però a Calella s’ha avançat una setmana.

Comparteix el contingut!

Go to Top