Solidaritat ciutadana des de les xarxes socials

2024-03-26T20:03:47+01:0026/03/2024|

#Calellaenpositiu De les xarxes socials hi ha moltes experiències negatives de mentides i estafes, però també n’hi ha de positives. És el cas que s’ha vist al grup de Facebook Calella Segura: una calellenca ha demanat ajuda per un veí de la ciutat en situació de vulnerabilitat i gràcies a la col·laboració ciutadana s’han recollit bosses plenes d’aliments.

El veí ha demanat ajuda a Serveis Socials, però els tràmits de l’administració són lents. Una calellenca ha explicat la seva situació al grup de Facebook, demanant als usuaris di podien ajudar donant menjar. En poques hores va rebre desenes de missatges i de tot tipus de productes, des de llet i fruita fins a pasta, oli i conserves.

També hi ha qui ha volgut col·laborar econòmicament i, fins i tot, establiments de la ciutat que s’hi han sumat: un bar li ha ofert anar cada dia a dinar i una botiga també proposa lliurar-li allò que necessiti.

Persones i establiments calellencs s’han bolcat així per ajudar a un veí, demostrant la solidaritat ciutadana de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top