Junts es queda amb les àrees de més pes a l’Ajuntament de Calella

  • L’alcalde Buch gestiona Territori i Hisenda, Grima assumeix Cultura i Serveis Municipals i Pla es fa amb Neteja i les àrees que envolten la comunicació

  • Laroussi (PSC) manté Seguretat i Mobilitat, mentre que Rando lidera les regidories relacionades amb l’economia

2023-06-21T16:44:51+01:0021/06/2023|

Marc Buch ha delegat les diferents àrees que conformen el nou consistori en els nou regidors del govern municipal. Les carteres de més pes se les queda Junts, que amb sis edils tenen el doble de representació que els socialistes. Buch ha creat una nova àrea d’Associacionisme, que ja havia anunciat en campanya, així com les d’Agenda 2030 i Gent Gran que proposava el PSC.

Buch manté Territori, cartera que ja tenia en l’anterior mandat, i es queda també amb Hisenda, Parcs i Jardins i Agenda 2030. El seu número 2, Josep Grima, assumeix Activitat Cultural i Patrimoni Històric, Fires i Serveis Municipals, tal com havia avançat CALELLA COMUNICACIÓ; i la d’Associacionisme la gestiona Lídia Pidemunt, juntament amb Recursos Humans i Gestió Patrimonial.

Comunicació, Transparència, Digitalització i Smart City les ostenta Quim Pla, que també porta Neteja i Sostenibilitat; mentre que Mariceli Santarén gestiona Educació, Joventut, Participació i Igualtat i Drets Civils; i Manel Vicente assumeix Esports i Platges. Excepte l’alcalde, tots els regidors de Junts entren per primera vegada, pel que s’estrenen al capdavant de totes les àrees.

La líder socialista, Cindy Rando, es queda amb totes les carteres relacionades amb l’economia: Promoció Econòmica, Comerç i Consum i Turisme -la majoria ja les tenia en l’anterior mandat-, a les quals hi afegeix Gent Gran, àrea que també portava al programa com a nova creació, deslligada de Serveis Socials. De fet, és la també socialista Eva Cuadros qui gestiona Polítiques Socials i Salut. Soufian Laroussi manté Seguretat i Mobilitat, les més potents dels socialistes, i es posa al capdavant d’Habitatge i Nova Ciutadania, Solidaritat i Cooperació.

La persona que substituirà a Buch quan sigui necessari serà Cindy Rando, a la qual ha nomenat primera tinent d’alcalde. La segona tinència d’alcaldia és per Josep Grima, la tercera recau en Pidemunt i la quarta en Laroussi, mentre Quim Pla és regidor adjunt a Alcaldia.

El nou govern està format per cinc homes i quatre dones, sent més paritari que l’anterior que també encapçalava Marc Buch.

Comparteix el contingut!

Go to Top