Expectació en l’obertura del supermercat Aldi

2023-08-01T07:50:05+01:0001/08/2023|

#endirecteCalellaCOM L’obertura del supermercat Aldi ha causat expectació. Malgrat és dels establiments més matiners, a les 8h ja ha aconseguit els primers clients, empesos per la curiositat d’entrar al supermercat que més polèmica ha generat a la ciutat per tenir la vil·la romana del Roser a sota.

Compta amb una superfície de 1.200 metres quadrats i ofereix uns dos mil productes amb una política de preus baixos que aglutina des d’aliments frescos fins a petits electrodomèstics o articles de decoració. La botiga dona feina a 19 persones.

Malgrat els defensors del jaciment a l’aire lliure afirmaven que no hi anirien a comprar, altres ciutadans el veuen com un supermercat més i ja s’hi han acostat el primer dia. Els treballadors de l’Hospital ja l’esperaven, així com els familiars dels pacients, farts de les màquines de vending.

Comparteix el contingut!

Go to Top