Una canonada rebentada inunda el carrer Ànimes

2023-08-27T17:29:54+01:0027/08/2023|

#endirecteCalellaCOM Una canonada s’ha rebentat al carrer Ànimes i l’aigua surt a pressió inundant tot el carrer. Segons els testimonis, s’ha escoltat un soroll i posteriorment ha començat a rajar l’aigua, després que les rajoles s’hagin trencat en no poder contenir la pressió.

L’aigua ha sortit en el primer moment de color marró, de la sorra i el fang acumulat després de la pluja, i s’ha anat aclarint. Es tracta d’una canonada connectada a la xarxa d’aigua potable.

No és la primera vegada que es produeix una fuita a la canonada en aquest punt, al davant d’un dels aparcaments privats més grans de la ciutat. En aquest cas, l’aigua no es cola cap a l’interior del pàrquing, com sí va passar fa uns mesos.

Comparteix el contingut!

Go to Top