Un nou arbre caigut talla la carretera d’accés a Can Carreras

2023-09-02T17:19:18+01:0002/09/2023|

#endirecteCalellaCOM La carretera d’accés a la urbanització de Can Carreras està tallada degut a la caiguda d’un arbre, el segon que cau durant el dia d’avui. Quatre dotacions de Bombers de diferents parcs treballen per retirar l’arbre, també s’hi han traslladat l’ADF Alt Maresme i la Policia Local.

Aquest matí, els Bombers i la policia també han hagut d’actuar després que un arbre caigués a la plaça de l’Església, un dels punts més freqüentats de la ciutat, i just al costat de la terrassa d’un bar.

A falta de les conclusions que pugui donar una investigació, la quantitat d’arbres caiguts i trencats denota els efectes que la sequera està tenint en la vegetació, que pateixen un estrès hídric important.

Comparteix el contingut!

Go to Top