Detinguda una dona per presumptament haver matat el seu pare, de 94 anys, a Calella

2023-09-16T12:05:27+01:0016/09/2023|

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona per haver matat, presumptament, el seu pare de 94 anys en un domicili de Calella, del qual no es coneix la seva ubicació.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Pineda van tenir coneixement aquest divendres a les 22h d’una “forta discussió” en un domicili i quan s’hi van personar van trobar el cos sense vida de l’ancià. Els Mossos han detingut una dona presumptament relacionada amb els fets, la filla de la víctima, pel que es tractaria d’un parricidi.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació.

Divendres tràgic

Aquest divendres ha estat un dels pitjors dies de la ciutat, en el que dues persones han perdut la vida de forma tràgica. A primera hora del matí, un veí de Calella de 33 anys ha mort atropellat pel tren en un accident al pas a nivell, en el que les autoritats apuntaven que la víctima va creuar amb les barreres baixades i parlant per telèfon mentre anava en patinet.

Segon homicidi d’aquest estiu

Aquest mateix estiu, una dona matava la seva parella al bar en el qual residien, al carrer Vallderoure. L’autora del crim va apunyalar la víctima per l’esquena amb un ganivet, també després d’una forta discussió que els veïns van sentir. El jutge va decretar presó provisional per l’acusada.

Comparteix el contingut!

Go to Top