Finalitza la zona blava d’estiu deixant alguns carrers d’aparcament gratuït

  • Alguns carrers tornen a ser gratuïts i d'altres canvien l'horari de la zona blava, una situació que genera confusió

  • Les zones blaves d’estiu han deixat de funcionar aquest divendres, pel que bona part de les àrees dels hotels, el Passeig de les Roques i el voltant dels Toyca tornen a ser d’aparcament gratuït, mentre que a Les Palmeres i altres carrers canvien els horaris. Queda el dubte de quan s’haurà de començar a pagar al nou tram cobert de la Riera Capaspre.

2023-09-16T14:57:28+01:0016/09/2023|

Aparcar a Calella pot ser un trencaclosques, ja que els horaris i tarifes d’algunes zones canvien en funció de l’època de l’any. És el cas de les zones blaves d’estiu, que aquest divendres 15 de juny es van deshabilitar, pel que hi ha certs carrers on aparcar torna a ser gratuït.

És el cas de les àrees Turisme Nord -sobre la N-II, entre la Riera Capaspre i Montnegre- i Turisme Sud -que comprèn el carrer Montserrat i part de Diputació i Turisme-. Però també hi ha una part del carrer Turisme que únicament canvia els horaris, igual que passa amb el Passeig de les Roques, que la zona més pròxima a la piscina és gratuïta i la que toca la Riera Capaspre continua sent de pagament. És a dir, alguns carrers tenen un tram gratuït i un tram de pagament, el que provoca confusió. El voltant de l’aparcament del Toyca, al carrer Tramuntana, és gratuït a partir d’avui.

El pàrquing de Les Palmeres també canvia d’horaris: durant l’estiu s’ha de pagar tots els dies de 9h a 20h de forma ininterrompuda, mentre que des d’aquest dissabte i fins el 14 de juny només cal treure tiquet de 9h a 14h i de 16h a 20h, exceptuant els diumenges i festius.

A tots aquests canvis cal sumar-li el nou tram cobert de la Riera Capaspre, que en un primer moment es va pintar de blau però que l’Ajuntament va deixar gratuïts durant l’estiu. El consistori no va anunciar quina era la data en la que entraria en funcionament la zona blava, pel que queda el dubte.

Comparteix el contingut!

Go to Top