Frustrat un intent d’ocupació en un pis del carrer Sant Joan

  • Els tres joves que intentaven ocupar un pis, un de Calella de 23 anys i dos de Manresa de 22 anys, han estat detinguts

La policia ha detingut als tres joves que volien ocupar el pis. (Foto: RCTV)

2023-09-16T15:42:48+01:0016/09/2023|

Aquest migdia han intentat ocupar un pis del carrer Sant Joan, a tocar de la via del tren. Els fets han quedat en només un intent, ja que els tres joves que es volien apropiar del domicili han quedat detinguts. Es tracta d’un veí de Calella de 23 anys i dos de Manresa de 22 anys.

La Policia Local ha informat que estan acusats de violació de domicili i se’ls ha endut detinguts.

Els cossos d’emergències estan tenint un cap de setmana molt trasbalsat a Calella, després que aquest divendres es produís un atropellament mortal al pas a nivell del costat de l’estació i una dona hagi estat detinguda per, presumptament, haver matat el seu pare de 94 anys.

Comparteix el contingut!

Go to Top