Ironman es mantindrà quatre anys més incorporant Calella al nom

  • Ironman Calella-Barcelona serà el nom del triatló a partir de l’any vinent, coincidint amb el desè aniversari

Aquest diumenge se celebra l'Ironman, aglutinant la prova de llarga i de mitja distància. La prova ciclista és la de més distància, recorrent Calella i més municipis del Maresme per la N-II.

El ciclisme és la segona prova de l'Ironman

2023-10-01T09:37:37+01:0001/10/2023|

El triatló més internacional que Calella acull des de fa 9 anys es mantindrà durant, com a mínim, quatre anys més, fins el 2027. L’Ajuntament i Ironman han arribat a un acord que inclou també afegir el nom de la ciutat a la marca de la prova. Coincidint amb el desè aniversari, a partir de l’any 2024 el triatló es dirà Ironman Calella-Barcelona. Manté, això sí, el patrocini de la companyia aèria Qatar Airways, estrenat aquesta edició.

L’alcalde, Marc Buch, i el director regional d’Ironman al sud d’Europa, Agustí Pérez, han mostrat el cartell de la desena edició a la Festa de Benvinguda d’Ironman, que canvia el vermell tradicional per un color ataronjat i que incorpora les tres proves: la natació, el ciclisme i la cursa a peu.

Aquest diumenge, se celebra la competició aglutinant en un mateix dia la prova de llarga i de mitja distància. Fa un parell d’anys que es van ajuntar en el mateix dia, malgrat abans se celebrava l’Ironman 70.3 al mes de maig. Encara falten saber els detalls del conveni, per exemple, què passarà amb la de mitja distància, si es mantindrà amb la gran, si tornarà a canviar de dia o si s’eliminarà.

Enguany, el 91% dels participants de l’Ironman són estrangers. El recorregut consta de 3,8 km de natació, 180,2 km de ciclisme i 42,2 km de cursa a peu. Per l’Ironman 70.3, les distàncies es redueixen a la meitat, a més, hi participen més atletes locals. En total, gairebé 5 mil atletes estan aquests dies a la ciutat, un augment de població que s’ha notat als carrers i als bars i restaurants.

Comparteix el contingut!

Go to Top