Història d’un restaurant molt peculiar anomenat Canapè

2024-03-03T09:08:53+01:0011/02/2024|

Estic amb la Patrícia, propietària del Canapè, el qual el van obrir fa tres anys. Van arribar des d’Uruguai l’any 2001, la Patrícia i el seu marit van obrir una bugaderia que encara tenen. El Canapè ja feia anys que existia, però ara tenen la cuina oberta d’11h a 23h.

Van introduir nous plats a la carta, hi trobes una gran varietat de rebosteria i tenen dues maneres de servir: veient tu els entrepans i pastissets molt originals, els compres i els duus a la taula; tenen terrassa interior i taules al carrer Església. De l’altra manera, seus i demanes els plats. Tenen una varietat enorme de cerveses d’arreu del món, a granel amb grans dipòsits d’uns 500 litres cadascun i no té gas.

És un espai on es troba una família molt amable i agradable, et sents com a casa. Els seus dos fills també estan al restaurant. Bé, no se com anomenar-lo, ja que és molt peculiar, amb una barreja de plats, rebosteria i creacions pròpies. Ells mateixos fan la pastisseria; tenen maquinària pròpia i a les cinc de la matinada ja comencen. Tenen com a xef de cuina en Ton, una persona molt experta també d’Uruguai.

No tenen menú, sinó plats combinats, però també celebren aniversaris, casaments i ho serveixen al Casal L’Amistat, on si que fan preu de menú. Tenen tres forns oberts a la cuina des de les cinc de la matinada fins que tanquen, obren des de les 7:30h fins les 23h, però a l’estiu tanquen sobre les tres de la matinada. La família porta anys a Calella lluitant i avui en dia estan donant un servei immillorable, ho fan tot amb amor, i podem estar orgullosos de tenir a Calella un restaurant pastisseria immillorable. Per la meva experiència d’haver viatjat per molts països, mai he vist un servei com el que dona aquesta família tan peculiar i amorosa.

Tenen clients de diversos països degut al turisme tan important que tenim, però el client local també és molt important; em diu la Patrícia que es posa molt contenta quan venen i repeteix la gent gran de diferents punts d’Espanya i els veu amb moltes ganes de viure. Cal destacar els campionats de dòmino que subvenciona amb les copes exposades.

Bé, estimats lectors, ja us he explicat la història del Canapè, que des que el porta aquesta família uruguaiana està creixent cada dia més, perquè fan les coses amb amor i afecte, no deixin d’anar, hi ha pocs llocs al món com el Canapè.

Comparteix el contingut!

Go to Top