“L’auca del senyor Esteve” farà doble passi després d’esgotar les entrades

  • L’obra en la qual actua el calellenc Ramon Villaret havia penjat el cartell de “sold out” en pocs dies

  • L’Ajuntament ha programat una segona funció dins del cicle cultural Escena Calella

2024-02-21T16:49:44+01:0021/02/2024|

L’expectació per veure “L’auca del senyor Esteve” ha fet que les entrades s’esgotessin en pocs dies. L’obra sorgida del programa “La Puntual”, de TV3, en la qual actua el calellenc Ramon Villaret era una de les més esperades del cicle cultural Escena Calella i després de penjar el cartell de “sold out”, l’Ajuntament ha programat una segona funció pel mateix dia.

Les entrades es posen a la venda aquest dimecres a les 17h per veure l’obra el 18 de maig a les 18:30h, es poden adquirir presencialment a la Sala Mozart o telemàticament a través del portal Entrápolis. L’entrada anticipada té un preu de 15 euros, reduïts a 12 pels jubilats i a 9 amb el passaport cultural. El mateix dia de la funció pujarà a 18 euros, tot i que no es preveu que hi arribi vista la rapidesa amb la qual s’han esgotat les de la primera funció. El passi de les 21h és el que ha quedat exhaurit; de fet, només en queden quatre destinades a persones amb mobilitat reduïda.

Ramon Villaret, conegut popularment per la botiga que havia regentat tota la vida, Can Villaret, interpreta curiosament al comerciant senyor Ramon. Va aconseguir el paper després de superar totes les fases eliminatòries del càsting del programa “La Puntual”amb Àngel Llàcer i Enric Cambray a la direcció.

Es tracta d’una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d’aquella època, adaptant el text de la novel·la de Santiago Rusiñol, una comèdia costumista que posa en valor l’artesania del fet teatral.

Comparteix el contingut!

Go to Top