La Volta Ciclista torna a passar fugaçment per Calella

  • Els ciclistes han passat aquest migdia per l’N-II durant la segona etapa de la competició

2024-03-19T13:51:55+01:0019/03/2024|

L’edició 103 de La Volta Ciclista a Catalunya ha tornat a passar per Calella. La ciutat no ha estat seu de cap sortida o arribada, com si ho va ser durant 9 anys consecutius, des de 2012 fins el 2021, sinó que els ciclistes han passat per la N-II en el marc de la segona etapa, que surt de Mataró i arriba fins a Vallter 2000.

Els ciclistes han creuat el Maresme i han passat per Calella aproximadament cap a les 12:15h del migdia, malgrat que la policía ja estava tallant els accessos a la N-II cap a les 11:15h. Els calellencs que han dedicat un moment a animar als participants, han pogut veure als 25 equips que ha comptat la Volta i algunes de les estrelles del ciclisme internacional, com l’americà Sepp Kuss o l’eslovè Tadej Pogačar.

Aquesta correspon a la segona etapa de la Volta, que seguirà per la nacional passant per les localitats de Pineda, Malgrat i Tordera direcció Girona. La cursa seguirà per a Banyoles, Olot i Camprodón fins a arribar a l’estació d’esquí de Vallter 2000. La segona etapa, la més llarga de les 7, suma un total de 186,5 km.

Comparteix el contingut!

Go to Top