L’skatepark guanyador dels Participatius s’ubicarà finalment a la Plaça del Parlament

  • L'Ajuntament ha contractat la redacció del projecte de la pista de skate i la direcció d'obra per gairebé 14 mil euros

La Plaça del Parlament es troba al costat de l'Institut Bisbe Sivilla.

2024-03-19T17:28:30+01:0019/03/2024|

La construcció de l’skatepark, el projecte que va guanyar els Pressupostos Participatius del 2022, tira endavant. Però no serà a l’ubicació que es va anunciar inicialment, el pati de l’antiga escola Salicrú, sinó que es construirà a la plaça del Parlament, al costat de l’Institut Bisbe Sivilla i envoltat d’hotels. Es tracta d’una plaça en forma de triangle que queda força amagada entre edificis, el supermercat Mercadona i la vegetació.

El govern ha aprovat la despesa de gairebé 14 mil euros per la redacció del projecte i la direcció d’obra, construint un espai habilitat per practicar amb el patinet, el monopatí i la bicicleta que sigui practicable. Al projecte hi haurà de constar

L’antiga escola Salicrú és un terreny abandonat i vandalitzat, un exemple són la quantitat de grafits que decoren les parets o la porta de ferro de l’entrada que va acabar tirada per terra. Malgrat s’havia anunciat que aquesta seria la ubicació de l’skatepark, el govern va canviar d’opinió i estava pendent l’emplaçament final. Pel moment, no s’han donat detalls sobre els motius que han portat al canvi de localització.

L’skatepark va ser el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius de 2022 amb una participació mínima, que només va arribar a les 762 persones. L’skatepark va ser l’opció més escollida amb 307 vots. Les altres propostes eren fer accessible els miradors instal·lant una plataforma a les escales de la piscina; remodelar la plaça Conrad Prat; instal·lar bancs intel·ligents; i col·locar una font a la Plaça del Bunyol. En anteriors convocatòries ja s’havia presentat la construcció d’un nou skatepark, però no havien arribat a bon port. Actualment, els joves que volen practicar aquest esport van a Pineda, renovat en els darrers anys.

Comparteix el contingut!

Go to Top